Slideshow Fontys ICTalent 2017Slideshow Fontys ICTalent 2017Slideshow Fontys ICTalent 2017
ICTALENT AWARDS [canceled] - Until May 2022

ICTALENT AWARDS - Mei 2022

ICTalent Awards is dé competitieve showcase van Fontys Hogeschool ICT! Studenten van alle studierichtingen krijgen de kans hun beste werk aan o.a. medewerkers, media, Partners in Education- en Innovation, mede-studenten en VO-scholen te tonen. Iedereen is van harte welkom met een (gratis) ticket! 

ICTalent biedt letterlijk een podium om kennis en inspiratie te delen. Er worden ontzettend mooie projecten en producten gerealiseerd door onze ICT-studenten waar we trots op zijn. Zowel op onze locatie in Eindhoven als in Tilburg. Dit willen we graag laten zien aan elkaar en aan de buitenwereld. Daarnaast is het de ultieme kans om in contact te komen met ondernemende studenten en het bedrijfsleven. Want het bedrijfsleven, dat staat te springen op goed opgeleide ICT-professionals!  Met een dosis entertainment, professionale pitches, een ICTalent markt waarbij je zelf de prototypes kunt ervaren belooft het weer een spraakmakend event te worden.

Let op: wegens de aanscherpte maatregelen rondom het Covid-19 virus is de ICTalent Awards 2021 geannuleerd. De focus ligt nu op mei 2022. 

“Het delen van kennis, inspiratie en trots staat centraal tijdens de ICTalent Awards”

In januari 2021 en april 2021 zijn de voorrondes in zowel Eindhoven als Tilburg. Vanuit de voorrondes worden de beste deelnemers geselecteerd voor de halve finale op onze locatie op Strijp TQ. Uiteindelijk gaan de beste 8 kandidaten door naar de finale in Theaters Tilburg! 

De deelnemers aan de ICTalent Awards moeten tijdens de finale in Theaters Tilburg het publiek en de jury overtuigen van de kracht van hun idee en hun werkend prototype. Immers, bij Fontys Hogeschool ICT worden studenten opgeleid om daadwerkelijk prototypes te bouwen. 

De winnaar gaat met de ICTalent Award naar huis en ontvangt een mooie waardecheque t.w.v. 2000 euro per persoon om het talent of het product verder te kunnen ontwikkelen tot ware start-up! 

Aftermovie ICTalent Awards 2019

Bekijk nu de aftermovie ICTalent Awards 2019!

Hier kun je het hele proces bekijken: van voorronde tot finale! 

Laatste nieuws

ICTalent Awards 2021 geannuleerd 14/03/2021

De ICTalent Awards in 2021 is defintief geannuleerd wegens de aangescherpte maatregelen rondom het Covid-19 virus. Dit houdt in: ook alle voorrondes, halve finale, pitchtrainingen en videoproducties die in april 2021 nog gepland stonden. 

Lees meer