Slideshow Fontys ICTalent 2017Slideshow Fontys ICTalent 2017Slideshow Fontys ICTalent 2017
ICTALENT AWARDS

ICTALENT AWARDS

ICTalent Awards is dé competitieve showcase van Fontys Hogeschool ICT! Studenten van alle studierichtingen krijgen de kans hun beste werk aan o.a. medewerkers, media, Partners in Education- en Innovation, mede-studenten en VO-scholen te tonen. Iedereen is van harte welkom met een (gratis) ticket! 

ICTalent biedt letterlijk een podium om kennis en inspiratie te delen. Er worden ontzettend mooie projecten en producten gerealiseerd door onze ICT-studenten waar we trots op zijn. Zowel op onze locatie in Eindhoven als in Tilburg. Dit willen we graag laten zien aan elkaar en aan de buitenwereld. Daarnaast is het de ultieme kans om in contact te komen met ondernemende studenten en het bedrijfsleven. Want het bedrijfsleven, dat staat te springen op goed opgeleide ICT-professionals!  Met een dosis entertainment, professionale pitches, een ICTalent markt waarbij je zelf de prototypes kunt ervaren belooft het weer een spraakmakend event te worden.

“Het delen van kennis, inspiratie en trots staat centraal tijdens de ICTalent Awards”

Aftermovie ICTalent Awards 2019

Bekijk nu de aftermovie ICTalent Awards 2019!

Hier kun je het hele proces bekijken: van voorronde tot finale! 

Laatste nieuws

Winnaar ICTalent Awards 2019: BiZi 25/05/2019

Vrijdag 24 mei 2019 vond de grote finale van de ICTalent Awards 2019 plaats in de Effenaar, georganiseerd door Fontys Hogeschool ICT. In totaal lieten acht deelnemers hun werkende prototypes zien op de ICTalent Markt om vervolgens een 2-minute-pitch te geven op het podium in de grote zaal. Uiteindelijk gingen de drie groepen met de meeste stemmen van de aanwezige bedrijven door naar de “Last Battle.” Daar werden zij kritisch ondervraagd door een deskundig jurypanel bestaande uit Bart Lamot, Hanny van Hout en Daan Schoofs. De jury verkoos “BiZi,” 2e-jaars internationale ICT-studenten, tot winnaar ICTalent Awards 2019. Zij gingen naar huis met 2000 euro per persoon. BiZi bedacht een oplossing voor een oer-Hollands probleem: een uniek navigatiesysteem voor fietsers.

Lees meer