Slideshow Fontys ICTalent 2017Slideshow Fontys ICTalent 2017Slideshow Fontys ICTalent 2017
ICTALENT AWARDS 2018

ICTALENT AWARDS - 29.05.2018

ICTalent Awards is dé competitieve showcase van Fontys Hogeschool ICT! Studenten van alle studierichtingen krijgen de kans hun beste werk aan docenten, media, Partners in Education, medestudenten en ouders te tonen.

ICTalent Award is toonaangevend en innovatief en gaat voor nog meer uitdaging. Het biedt inspiratie en zorgt voor kennisdeling tussen studenten van verschillende studierichtingen. Bij de opleiding Fontys HBO-ICT worden mooie en innovatieve projecten gerealiseerd waar we trots op mogen zijn. Het delen van trots staat dan ook centraal tijdens de ICTalent Awards. Daarnaast is er veel vraag in het bedrijfsleven naar ondernemende studenten: studenten die initiatief en lef tonen. ICTalent Awards is bij uitstek een middel om dat over te dragen en aan te tonen.

 

Download hier het programmaboekje!

Programmaboekje (PDF)
“Het delen van trots staat centraal tijdens de ICTalent Awards”

De deelnemers aan de ICTalent Awards moeten het publiek overtuigen van de kracht van hun product. Zo kunnen zij zoveel mogelijk stemmen verzamelen. De drie deelnemers met de meeste stemmen komen lijnrecht tegenover elkaar te staan in de finale voor een deskundige jury.

De winnaar gaat met de ICTalent Award naar huis en ontvangt een mooie waardecheque t.w.v. 5000 euro per projectgroep om het talent of het product verder te kunnen ontwikkelen. Daarnaast is er ook de “Audience Award 2018." 

Aftermovie ICTalent Awards 2018

Bekijk nu de aftermovie ICTalent Awards 2018! 

Laatste nieuws

Winnaar ICTalent Awards 2018: RetireMe 04/06/2018

Dinsdag 29 mei organiseerde Fontys Hogeschool ICT de zesde editie van de ICTalent Awards. Campus Rachelsmolen werd hierbij verruild voor poppodium De Effenaar. In totaal pitchen 8 deelnemers hun beste ideeën aan een enthousiast (internationaal) publiek bestaande uit diverse bedrijven, medewerkers, studenten en trotse familieleden in een uitverkochte zaal. Projectgroep “RetireMe” ging uiteindelijk met de hoofdprijs naar huis van 5000 euro. De 400 bezoekers kozen “CPVR” tot publiekslieveling. Zij wonnen de Audience Award.

Lees meer