ICTalent 2013

Winnaar ICTalent – De Tour Thuis

“De Tour Thuis is een ICT-gerelateerd bordspel en brengt de Tour de France bij je thuis! Wij brengen een speelse, leerzame ICT-ervaring voor het hele gezin. Het was geweldig om te winnen. Ik dacht die andere concepten zijn ook allemaal super goed. Dat ons idee dan echt het beste blijkt te zijn is gewoon heel erg gaaf! Ik weet bijna zeker dat we er nu ook verder meegaan in samenwerking met het Brabants Dagblad.” – projectleider Rianne Hogeveen.

“Dat ons idee dan echt het beste blijkt te zijn is gewoon heel erg gaaf!”

SNS-Reaal Publieksprijs – MP-Ball

“MP Ball is een multiplayer flipperkast. Het laat zien dat in een digitaal tijdperk een niet-digitaal spel ook erg leuk is. Trots dat we de SNS-Reaal Publieksprijs hebben gewonnen. Het is heel mooi want we kunnen nu op deze manier ons product verder ontwikkelen. Daar draait het uiteindelijk allemaal om en die coaching kunnen we hard gebruiken. Dus het is heel mooi dat we dit hebben kunnen winnen. “ – projectleider Sander Kop.

Facebook Award – Web Portal

“Wij hebben een web-portal ontwikkeld voor een logistiek bedrijf voor de ondersteuning van bedrijfsprocessen. Wij zetten vanuit Business een stap extra voor de klant. En dat is ook gewaardeerd met de Facebook Award, wij kregen namelijk de meeste likes voor onze projectvideo.” – projectleider Richard Boon.