Gezocht: mooie projecten en innovatieve ideeën voorrondes ICTalent 2020

17/12/2019

Op 27 januari (Tilburg), 5 februari (Eindhoven), 6 april (Tilburg) en 7 april (Eindhoven) 2020 organiseert Fontys Hogeschool ICT de voorrondes voor de 8e editie ICTalent Awards 2020 (grote finale op 27 mei 2020). Hier kunnen alle studenten van FHICT (voltijd, deeltijd, English stream en van 1e tot 4e jaars studenten) aan deelnemen met een gaaf project, een uniek idee of een innovatief concept. Er worden ontzettend veel mooie producten ontwikkeld en concepten bedacht. De ICTalent Awards biedt letterlijk een podium om deze kennis te delen met elkaar en de buitenwereld. 

Vanuit de voorrondes worden de beste deelnemers geselecteerd voor de halve finale op onze locatie op Strijp TQ. Uiteindelijk gaan de beste 8 kandidaten door naar de finale in Theaters Tilburg! De deelnemers aan de ICTalent Awards moeten tijdens de finale in Theaters Tilburg het publiek en de jury overtuigen van de kracht van hun idee en hun werkend prototype. Immers, bij Fontys Hogeschool ICT worden studenten opgeleid om daadwerkelijk prototypes te bouwen.De winnaar gaat met de ICTalent Award naar huis en ontvangt een mooie waardecheque t.w.v. 2000 euro per persoon om het talent of het product verder te kunnen ontwikkelen tot ware start-up!

Maar voor het zover is, zullen zij eerst de jury moeten overtuigen tijdens een van de voorrondes middels een 2-minute-pitch. 

Interesse? Meld je dan nu aan! Meer info kun je lezen op de website. Vragen? Mail naar ICTalent@fontys.nl