MiSi

Naam projectgroep: MiSi

Projectgroep leden:

  • Nikola Nikushev

Studiejaar: 4

Studieroute: ICT & Software Engineering 

Location: Eindhoven 

“​​​​​​​Ik wil een innovatieve manier van het definiëren van een data service delen.”

Wat was voor jou de reden om je aan te melden voor een van de voorrondes ICTalent 2018?
Ik wil een innovatieve manier van het definiëren van een data service delen.

Hoe kun je jou product het beste omschrijven? Wat kan het? Wat doet het?
Het automatiseert het proces van het opzetten van een dataservice in de cloud. Het kan een git-repository maken, een sjabloon voor een project naar die repository uploaden, een database opzetten, een continue levering configureren en binnen enkele seconden de toegang tot de service definiëren.

Wat maakt je product zo uniek?
Het meest unieke deel van het project is dat je je geen zorgen hoeft te maken over wat er gebeurt op de achtergrond van je eigen projecten. Je hoeft je alleen maar te concentreren op de functionaliteit die je wilt leveren en al het andere wordt op een consistente manier voor je afgehandeld.

Waarom zouden jullie ICTalent Awards 2018 moeten winnen?
Ik geloof dat dit project binnen verschillende bedrijven kan worden gebruikt om de levering van producten te versnellen, het ontwikkelproces te vereenvoudigen en tijd te besparen voor ontwikkelaars, zodat ze zich kunnen concentreren op belangrijkere functies. Door te winnen, zou het bedrijven informeren en de noodzaak van deze oplossing valideren.

Stel, je wint de hoofdprijs van 5000 euro? Hoe gaan jullie dit geld gebruiken om jullie product of talenten verder te ontwikkelen?
Aangezien het huidige project zo is geconfigureerd dat het alleen met Amazon Web Services werkt, zouden de volgende stappen het aanpassen van het project aan toepassingen bij andere bedrijven die clouddiensten aanbieden. De 5000 euro wordt geïnvesteerd in het verbeteren van de huidige oplossing, evenals het onderzoeken van andere bedrijven die clouddiensten aanbieden.

En..wil je nog iets zeggen tegen de concurrentie?
Ik geloof dat hun projecten geweldig zijn op hun eigen manier en een reden hebben om in de race te zijn.