CRE-8

Naam projectgroep: CRE-8

Projectleden:

  • Stefan Lambregts
  • Marnix van Hal
  • Kenza Remmers
  • Joep van Antwerpen

Studiejaar: 1 

Studieroute: ICT & Business

Locatie: Tilburg 

“We zijn ervan overtuigd dat ons product een zinvolle bijdrage levert aan de huidige maatschappij.”

Wat was voor jullie de reden om je aan te melden voor een van de voorrondes ICTalent 2018?
We zijn ervan overtuigd dat ons product een zinvolle bijdrage levert aan de huidige maatschappij. Daarom willen wij meedoen aan de ICTalent awards. Dit is een mooie gelegenheid om ons product te laten zien aan de rest van Nederland.

Hoe kun je jullie product het beste omschrijven? Wat kan het? Wat doet het?
Ons product is een innovatie voor het versimpelen van het in elkaar zetten van doe-het-zelf bouwpakketten. Het kan d.m.v. Augmented Reality een prototype in je mobiele apparaat neerzetten, waardoor jij visueel stappen kan volgen hoe je een bepaald product in elkaar zet. Het zorgt er dus voor dat er minder milieuvervuiling is door de productie van de papieren handleidingen te reduceren. Daarnaast zorgt het voornamelijk voor processen van het in elkaar zetten te vereenvoudigen voor de consument, hierdoor zullen er dus minder klachten binnenkomen en over het algemeen meer tevreden klanten zijn. Ook is het zo dat wanneer papieren handleidingen worden vervangen voor ‘online handleidingen’ er 90% minder fouten worden gemaakt.

Wat maakt jullie product zo uniek?
Ons product gaat gebruik maken van Augmented Reality, wat erg opkomend is en nog veel mee wordt geëxperimenteerd. Met ons product gaan wij er voor zorgen dat het bouwproces van verscheidene producten een stuk gemakkelijker en toegankelijker wordt voor de consument. Hierdoor zullen mensen dus minder problemen hebben en er minder tijd aan verspillen.

 

 

Waarom zouden jullie ICTalent Awards 2018 moeten winnen?
Wij zouden de ICTalent Awards 2018 moeten winnen, omdat wij ervan overtuigd zijn dat wij de innovatie hebben die een toevoeging geeft aan de maatschappij. Ook willen wij erg graag ons idee de markt in brengen en ICTalent Awards is hier een mooi hulpmiddel bij.

Stel, je wint de hoofdprijs van 5000 euro. Hoe gaan jullie dit geld gebruiken om jullie product of talenten verder te ontwikkelen?

We willen het geld gaan gebruiken om ons product verder te ontwikkelen. Dit geld gaan we bijvoorbeeld gebruiken om bepaalde marketing strategieën toe te passen. Op die manier kunnen we ons product beter de markt inbrengen.

En..wil je nog iets zeggen tegen de concurrentie?
Wij willen graag iedereen succes wensen, en moge de beste winnen!